En go dag idag

Idag vaknade man vid kvart i nio. Skönt att få sova så länge. Började vid 12.30 idaah. så jag o Jossan tog bussen som gick 15 över 11. Sen när vi kom in till stan så följde jag med henne in till Godishuset för att köpa liite godis för vi tittade på film idaah på engelska lektionen. Soooft kan man säga :D hihi. Efter filmen hade vi matteprov okeje inte så roligt men det gick ganska fort att göra det.
Sen åkte jag, Jossan o emelie hem och på bussen blev vi kallade fjortisar. Ursäkta, men jag e inte fjortis. Så gå o dööööö.

detta fick bli dagens outfit ;)


imon blire en sväng till stan med min farmor för att köpa liite julklappar :D kuuligt =)

Senare på kvällen kommer emelie o hennes familj :D så då ska jag se till att det ska vara städat innan haha. för det ser inte riktigt fiint ut på mitt rum just nu:p haha. Men jag får se om jag hinner göra det imon för ikväll orkar jag inte göra det x) haha. duktigt daniella:P

I alla fall. Om ni vill veta så funkar inte min MSN!!!! Jag får daamp!! Vill ju för fasen chatta. är det ngn som e bra på teknik eller va fan det e man ska vara bra på för att kunna hur det funkar så får ni jätta gärna säga ett tips. ja har gjort en nys msn så då funkade det att logga in men när man loggar ut igengår det inte att logga in igen. då cepaar deeeen!!! ÅÅÅÅÅH guuud vad jag får daaaamp!!!

Ska ut med hunden nu. hörs senare. Ha det bra =)
Pusshej ♥



Kommentarer
Postat av: CLIP

åh, vad skönt! jag hade med sovmorgon i morse=)

2009-12-17 @ 19:57:58
URL: http://clip.blogg.se/
Postat av: CLIP

snygg outfit!!

2009-12-17 @ 20:18:34
URL: http://clip.blogg.se/
Postat av: Sofie

fint!

2009-12-17 @ 21:07:45
URL: http://sofieomnell.blogg.se/
Postat av: Ness

jaha jag såg en massa igår, haloween2, american pie THE BOOK OF LOVE sen vare nån annan skräckfilm :p

2009-12-17 @ 22:24:44
URL: http://sness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0