Bloggpaus

Jag ska ta en lite bloggpaus. Kommer tillbaka så snart som möjligt.

Ha det bra så länge :)

Pussar

På väg in till stan !

Sitter hos amanda nu :D Ska snart med bussen in till stan för att åka till Mimmi =) Treeevligt. :D hihi
Kommer inte bli sent ikväll tror jag. Ska ju plugga imon :S suurt men ibland måste man göra det. Skolan e faktisk ganska viktig ;) hahaha

Händer för er andra ikväll då?

DreamHack kanske ? :P hehe

Pussar


Tog sprutan idag..

Hejsan alla vacka människor !

Va idag i Vaggeryd för att ta den förbannade sprutan. Jag tog den faktiskt. Men man kan ju säga att jag va orolig ett tag men det gick väldigt bra. I bilen va det första man fick utav sin idiotiska bror en smäll på armen. Fan vad han kommer få igen assa.

Idag annars blir det bara plugg och såklart One Tree Hill. Blir nog en myskväll med Glass oxå. Hihi.
Ska tydligen laga maten ikväll men jag orkar inte. E för trött. Pappa kom ner o väckte mig vid 10. Ville sova längre men va tvungen att åka till Vaggeryd. Hehe


Snart sticker jag till Habo med Min lilla älskling :D
Kommer hem senare ikväll

Ha det bra så länge

Pussar

Redan slut !

Nu e Fredagen redan slut. Och det e snart Måndag igen. Vill inte tänka den tanken egentligen men den kommer upp i alla fall.

Idag har det har varit en ganska normal Fredag idag. Började med att jag skulle gått upp 15 i 6 men orkade inte så jag låg kvar i sängen 15 minuter till då jag va tvungen att gå upp för jag skulle hinna platta håret. Bussen gick 15 i 8 så lite stressigt blev det. Men jag hann.

Detta fick bli Outfiten idag



Kom till skolan typ vid 20 i 9 då vi började med svenska. Och vi skulle skriva om ngt referat som gick åt skogen o näste vecka ska vi ha prov i det. Och jag kan säga att min svenska lärare kan skriva ett STOORT IG på provet för jag kommer faila så jäkla stort. Haha. Okej då kanske inte men jag det kommer gå åt H*lvete.

Efter svenskan så hade vi Engelska. Skulle skriva en uppsats. Jag skrev om en person jag uppskattar. Blev faktiskt väldigt bra. Jag blev jätte nöjd. Speciellt när jag fick skriva om en person jag verkligen bryr mig om. Då blir allt mycket mer känsligare och roligare.


Efter skolan så stack jag o Johanna upp till matsalen innan vi skulle med bussen. Hon skulle dra till elmia för det e Dream Hack och jag skulle dra upp till Sanda för att träffa kompisar. Sen blev det bussen hem för jag fick inte vara med dom på deras letioner =( surt menmen. Dom hade prov så det förstår jag.

När jag kom hem blev det en promenad ner till Ica för att köpa glass som jag satt o åt för typ 2 timmar sen men den va inte god.



Hehe. Jag ska fortsätta nu och titta klart på One Tree Hill sen blir det NattiNatti

Pussar

off to school !

Godmorgon !

Ska snart sticka iväg till skolan. Börjar 10 i 9 idag och slutr 20 i 12. Skööönt kan jag bara säga.

Efter skolan drar jag upp till Sanda en sväng o checka till =)


Händer annars i helgen då?

Pussarh

Tiden går fort..

Jiisees. Imon e det Fredag... Igen. Fasen vad tiden går fort. Det e helt sjukt. Vill bara att tiden ska rinna ut nu, jag e så skoltrött att jag skulle kunna skolka från skolan i tre år eller egentligen e det bara 2,5 men ändå. Jag orkar inte att plugga o sån skit. Jag tror inte ja e ensam om det x) haha


Händer i helgen annars då?

Själv ska man ta det lugnt. Ska dra upp till Sanda direkt efter skolan imon å träffa mina underbara vänner jag inte har träffat på ett tag =) ska bli jätte roligt.
Ne så jag tror det kommer bli lugnt i helgen, för en gång skull. Nästa helg kommer ju några kompisar till mig på fredagen :D trävligt eller va säger ni!? Hihi



Ska sova nu :D

Pussaah ♥





Kanske ska säga idag .

Heej ♥

Kanske ska tänka på att det oxå e en dag imon me ;) eller kanske ska säga idag . Jag vet inte vad det har varit med mig denna veckan men ja har varit väldigt trött. Jag har inte varit riktigt mig själv denna veckan har jag märkt. Kanske en del oxå har gjort. Hehe.

Idag e det torsdag det menas med att Elin fyller 16år :D grattis gumman ♥ Hoppas du får en fiiin födelsedag =)
Du får en bamsekram uav mig i skolan imon :D

Det e oxå Linus namnsdag idag ;) Grattis Linus =)
Ganska roligt att han har namnsdag på hennes födelsedag, nu vet ju inte ni vad som har hänt men om ni nu visste skulle ni tycka det va ganska ironiskt eller komiskt x) hehe.

Har sovmorgon imon me =) börjar 12.20 så bussen går vid 11.13. Men jag ska vara glad att man får lite sovmorgon. =)

Igår var det exakt en månad kvar till Julafton.
Guuuud vad jag längtar nu, e det nån mer än jag som längtar till Julafton eller julen?.
Men jag vill ha lite snö nu faktiskt. Man kan inte fira jul utan snö det går inte.

Men nu ska jag faktiskt sova lite. Sov så gott alla underbara människor så hörs vi "imon"

Pussas ♥


Det blev inget..

Hej hej !

Vet ni, jag skulle iväg innan med mamma, pappa o Fidde och ta vaccinet mot svininfluensan men när vi kom till vårdcentralen så va det slut :D fy fan vad glad jag blev. Jag vågar fan inte ta den. Jag komer typ dö. Jag vägrar att ta den. Allvarligt.



Är det nån utav er som har tagit eller ska ta sprutan?

Sista dagen...

Hade sista lektionen idag i varmköket. Så nästa vecka börjar man med Servering. Sjuukt nervös e man, känns som om man kommer typ spilla ut något eller typ tappa alla tallrikar som man ska servera ut på gästerna. haha. skulle vara väldigt pinsamt om det nu hände ;) hehe

Jonas e duktig o skura golvet ;) hoho


Idag annars e jag sjukt trött. Tror att jag snart ska lägga mig. Blir nog ingen Despan för mig faktiskt ikväll. Sitter nu o tittar lite på One Tree Hill o känner att jag snart somnar i soffan. Hehe så det blir att jag tittar klart på detta sen hoppar jag upp i sängen o slaggar lite.

Hehe

Outfiten idag =)


Hade på mig min SVEA mössa idag för första gången ;)



Hörs imon =)

Pussar

Ut en sväng

Nu sticker jag ut en sväng med Tanja =)

Kommer sen om en stund =)

Pussar

En dag av slapp .

Hejsan!

Jag kom hem nyss, har varit ute med hunden =)
Momo o Mofa va här innan :D jag hade gjort lite chokladbollar till min Mofa som fyllde år för en vecka sen =)

Dagen har jag inte gjort inte så mycket..
Jag vaknade utav att jag fick ett sms utav Linus, jag skulle ringa honom eftersom jag ville det igår så jag ringde honom så pratade vi lite.

Sen satte jag mej framför datan o tittade på One Tree Hill. Det e de enda jag har gjort idag. Hehe. One Tree Hill all the way! Hehe. men jag kan inte leva utan det. Jag älskar verkligen det.

Idag till frukost blev det inte det Daniella gillar utan det Daniella älskar. Det blev att hon kokade lite mjölk sen blev det till varm chokladmjölk. Mummmms.!!




Mamma satte upp julgardinerna igår.. Herregud, det e snart jul. Fasen vad snabbt tiden går. De e helt sjukt. Nyss va det ju sommar. Kändes det som iallafall.



Titta så fint ;) hehe


Nu ska jag gå.
Vi hörs ha det bra =)

Pussar

...

Vill bara vrida tillbaka tiden o göra så att allt blir som vanligt igen. Det e det enda jag ber om.

Du får inte lämna oss. du kan inte göra det. du har ett liv här med, me oss, me din familj. Jag älskar dig gumman o kommer alltid att göra det. Du har alltid funnits vid min sida, du har alltid hjälpt mig. Om du sticker så kommer jag inte ha kvar den vän jag har haft under dessa veckor jag har haft det svårt. Men jag förstår dig, det gör jag. Men gör det du vill, det som känns bäst för dig. Jag störtar dig till 100, jag vill bara att du ska må bra, att vi alla ska det.

Älskar dig gumman. Glöm inte det ♥


E jag helt rubbad ?

Va ute med Tanja nyss. Väldigt trevligt. Pratade om typ lite småsaker. Fick mig att tänka till lite. E jag helt rubbad?
Jag kan ju inte bara ge upp helt plötsligt. Jag måste kämpa. Kämpa för kärleken. eller kan man göra det? alla berättelser har inga lyckliga slut, eller hur? Men man måste kämpa för att få.


Imon e man ledig, för man va ju i skolan igår. Hade ju Öppet Hus igår så då fick vi som va där ledigt imon. Dom som inte kom får frånvaro en hel dag. Ajajaj. Hihi

Jag kan säga en sak: Du lyser upp mina dagar



Bild från Google

Godmorgon .

Godmorgon alla underbara !

Har sovit gott ?

Det har jag. Sitter o lyssnar på

Bad romance - Lady GaGa





Kväll med underbaraste

Hejsan alla underbara människor !

Kom nyss hem.

Idag va jag tvungen att gå upp vid åtta för att göra mig iordning till skolan. Hade Öppet Hus idag. Det va sketa skoj faktiskt. Vi fick gå runt o visa nyblivna elver, förhoppningsvis, skolan. Och ge dom lite info. De va jätte roligt. Man bara pratade o pratade det tog inte stop nån stans. Hehe !

Efter Öppet Hus mötte jag upp Ellen för vi skulle gå till busshållplatsen för att möta upp Emelie, Bella o Gabbi.
Vi skulle gå på bio.
Gissa Vikken?
- NEW MOON :D:D:D:D:D

Jag ger Edward en puss = )




Fyy faaasen va bra den va. Jag kan säga att jag dreglade nästan igenom hela filmen. Gud va sexig Jacob e. GRRRRRAAOOOW <3

Efter bion blev det att Ellen o Bella stack hem för dom skulle på filmkväll hos en annan tjej så jag, Emelie o Gabbi fortsatte ner till stan men hann bara till Donken då Amanda ringde o sa att vi skulle vänta där på henne o Mimmi. Sen stack dom för dom skulle titta på HV, som losade idag. Ajajaj..
Så vi andra gick runt som luffare på stan. Gick fram o tillbaka, hit o dit. Det fan seriöst inget att göra. Det va så sjukt tråkigt. Ingen alls ute. Eller jo dom som typ va ute o gick med hunden eller ngt. Haha!

Men vi bestämde oss för sen att åka till Österängen för att träffa några kompisar. Sen åkte jag hem eller jag mötte Amanda igen på Juneporten. Sen åkte vi tillsammans hem. Och nu sitter jag här och ska snart titta på One Tree Hill säsong 2 :D hoho

Gabbi o Emelies snygga ställning ; ) haha



Ska dra nu. Ha det bra så hörs vi


Puss o kraam ♥


Man lever bara en gång...

Jag har tänkt på en sak. Man lever egentligen bara en gång. De e väldigt skrämande. Men ta vara på livet.. Det som händer en gång kommer inte hända igen..

Man föds, börja skolan, få nya vänner, utväcklas, få mer vänner, byter skola, förlora vänner, växer ifrån barnstadiet, få nya vänner, börja fatta vad bråka menas, börja bråka, fatta att bråka inte gör vänskap bättre utan sämre, bli sams, bråka igen. Och så går det om.

Man ska vara glad att man har vänner överhuvudtaget. De e dom som får dig att må bra och få dig att komma till skolan varje dag.. Dom finns för dig när du har det svårt o när du behöver hjälp. Dom finns för dig när du behöver prata. Dom finns verkligen för en när man behöver en. Så de e en sak man ska ta vara på så ni inte förlora dom.

Man kommer få nya vänner hela tiden i livet. De e inget vi kan ändra på. Livet e så. De får man acceptera ibland.

Så jag säger det en gång till. Ta vara på livet som de e. Va nöjda med det ni har. Det ni har nu kommer ni aldrig mer få..


♥♥♥♥♥♥♥♥

De e inte alltid livet e lätt. men det ska inte få personer att inse att livet e över, att man ska ge upp så fort ngt hemskt ha hänt. man ska fortsätta kämpa även att det de e svårt. De e det livet gå ut på, att man inte ska ge upp. Att man ska ta vara på det man fått, vad livet har gett en. man ska vara tacksam att man ens har fått något.


En härlig morgon

Godmorgon mina sötisar !

Pappa kom ner o väckte mig idag vid tio ungefär. Fick äntligen sova ut idag. Har alltid annars vaknat typ vid halv nio eller vid åtta o det e inget vidare rolig när man e sjuk för då ligger man bara i soffan o ser helt död ut, eller det gör jag ju iaf men man ser ju dubbelt så död ut. Haha.

Frukosten serverades vid tio över tio. Gott med lite mat i magen. Lite senare blir det lite Bananpaj o glass. Gud, jag åt det igår och jag kan säga att det inte satt fel. Riktigt gott va de. Idag blir det oxå att jag får sitta i sängen o titta på hela första säsongen av One Tree Hill. Älskar den serien. En av mna favoriter. Om jag hinner så ska jag titta på den andra oxå men jag tror inte jag kommer hinna med det. Jag ska göra chokladbollar till min älskade morfar som fyllde 70 i söndags. En liten gamling nu ju ;) hehe. Han älskar mina chokladbollar. Hihi

Imon blire äntligen skola igen kanske om jag inte har fått febern tillbaka. Kändes lite varm innan men vi får väll se. Hoppas verkligen inte jag har fått det tillbaka. Då springer jag till Kina eller något. Jag vill verkligen inte vara sjuk längre, det börjar bli väldigt tråkigt att bara vara hemma o inte göra ett skit.

Ska fortsätta kolla på One Tree Hill nu. Ha det bra så hörs vi

Massvis med kramar till er ♥


Natti Natti

Gonatt alla underbara människor :*

Hörs imon =)

Pussar

Nu e det inte långt kvar

IIIIIIH.

Nu e det inte långt kvar. 4 DAGAR KVAAAAAR:D:D

Vad jag längtaaaaar.





Är det ngn mer som ska gå på New Moon?

En Mumma dag !

Idag kom Daniella ut för första gången på 3 dagar. Trodde jag skulle svimma när jag kom ut. Allt bara snurrade runt mig. De va hemskt men jag va tvungen att komma ut nån gång. Annars skulle jag ju dö här hemma. Idag va jag tvungen att gå ut för jag o mamma skulle sticka in till stan för att bådef hon o jag hade en synundersökning idag. Jag måste ju gå på en sån till körkortet. Det va lite läskigt men jag hade faktiskt en bra syn. Inte illa, Inte illa ;)

Tidigare idag så bakade jag en bananpaj hade inget annat för mig. Så den kommer bli uppäten av familjen senare ikväll :D hihi. Behöver få i mig lite sötsaker nu. För det har jag inte fått i mig på ett tag nu.



Jag har faktiskt inte tittat på film idag. Herregud, de e nog ett mirakel. :P haha
Fast det blir ju att jag ska vara hemma imon me från skolan så jag ska ha en One Tree Hill dag :D och det gillar vi =) eller vad säger ni? Vilket e er favorit TV serie?


Just de, jag fick en SVEA mössa utav mamma idag :D lite efter med de men bättre sent än aldrig eller va säger man :P



SVEA mössa - BOBBY´s    200 kr

Ha det bra

Massvis med kramar =)

Julklappar...

Man kanske ska börja tänka på att köpa julklappar. Jag vet inte när jag ska hinna göra det. Studiebidraget kommer ju inte förens den 30 november. Lite sent ute tycker jag.

Och sen e ju problemet, va ska man köpa till alla ?

Va ska ni köpa till eran släkt o era vänner?



Jag har hittat en perfekt present till min farmor men de e ju bara henne de ju mer folk kvar som jag ska köpa till. O jag vet inte va jag ska köpa. PROBLEEEM.




Börjar bli frisk...JIPPIIE

Yeeeees :D jag har snart ingen feber längre. Guuud va skönt. =) vill bara tillbaka till skolan nu. Det börjar bli väldigt långtråkigt här hemma. Det enda jag har gjort när jag har varit hemma e att jag har tittat på film, tittat på film och tittat på film. De e inte roligt längre. Men det kommer endå bli att jag tittar på film idag oxå. Vad mer ska man göra!?
Senare idag ska man på synundersökning med mammFörsta gången jag får komma ut sen i Lördags. Jag har inte varit ute sen jag kom hem från Amanda i Lördags förmiddag. Kanske behöver komma ut lite. Kommer ju typ få syrebrist eller något. Hehe.

Snart kommer mamma hem då ska hon o jag baka bananpaj. En utav mina favoritpajer. =)

Vad händer för er alla andra idag då?



Massvis med kramar

En dag framför bumburkarna...

Denna dagen har varit en tråkig dag eller va ska man säga. Man kan nog inte ha mer än tråkigt när man e sjuk.. eller va säger ni?

Jag har bara tittat på film, sovit och aa bara suttit framför TV:n eller datan. En bortkastad dag framför dumburkarna. Men allvarligt. Va kan man göra när man inte orkar lyfta sig från sängen, när man inte orkar göra någonting. Jag vill bara ut o gå en sväng men jag får inte. =( Och jag vill inte
Kommer bara bli mer sjuk o det vill jag inte. Räcker med de jag har nu. Det blir inte att jag kommer till skolan imon heller. Livet e fan hårt men det får man acceptera, tyvärr.

Snart börjar Helens små underverk så det kommer bli att jag gå upp o hämta en tallrik med glass o slå mig ner under duntäcket o tittar på filmen sen blire läggdags. Får hoppas att jag får sova inatt. Kunde inte göra det inatt, jag svettades som en gris. De e så sjukt äckligt. Euuuw!!    Hehe


Fölåt för den dåliga bilduppdateringen men jag har inte orkat ta kort nu när jag e sjuk :P

Hörs imon!

Massvis med kramar

Filmerna för idag





Hemma från skolan idag

Vaknade för typ en timma sen. Jag stannade hemma från skolan idag. Ska snart ta febern o se hur mycket jag har. går hade jag 39,1 o idag hade jag 38,2 så det blir att man få stanna hemma imon oxå =( inget vidare roligt.
Fick reda på idag att vi inte ska ha matlagningsprov i skolan. nehepp tänkte jag, jag som hade övat på det. Men nu e det som de e. Det går inte att ändrapå det. Varför vi inte ha det vet jag inte.
Vi har ändå två gånger kvar i köket. Men det blir inte av iaf.

Nyss kom jag ut från duschen. Gud va skönt de va. Inatt har jag svettats som en gris så jag har typ vaknat varannan timme. Sen trodde jag allvarligt att jag skulle dö inatt. Jag hostade jätte mycket att jag nästan hostade upp hjärtat. De smakade så i alla fall. Blod i hela munnen. Inte trevligt kan jag säga.

Ska försöka få i mig något att äta nu.



Ha de bra så hörs vi

Pussar

Sjuuk...

Nu e man sjuk oxå. Fuckans, nu e jag inte glad. Skulle ha provmatlagning imon i skolan som jag kommer missa eftersom jag har feber o hostar så jag typ dör och så har jag ont i hela kroppen.  Vet inte hur det kommer bli med matlganingen men jag kommer nog få göra den när jag kommer tillbaka. Får jag hoppas. Hehe

Jag har faktiskt ingen ork att göra något annat så det får bli att jag få ligga i soffan o titta på film. Tittade på The Proposal innan så nu får det bli Hannah Montana - The Movie. Den e faktiskt bra. =)



Ont i halsen

Vaknade idag 08.40 hade inte förväntat mig att vakna så tidigt. Jag har fruktansvärt ont i min hals o e förskyld, tror ni jag börjar bli sjuk?
Jag vill verkligen inte bli de för imon har vi en provmatlagning som ja inte får missa. Men det skulle faktiskt inte förvåna mig att jag blir sjuk. Jäkla piss.

Just nu ligger jag i sängen o hosta ihjäl mig. Det smakar blod i munnen när jag hosta, inte alls trevligt. Känns som jag ska hosta upp hjärtat eller mina lungor. Hehe
Jag ska ta o titta på film, dom ända filmerna jag har på denna datan e 17 again, The Proposal, Hannah Montana - The movie, Princess Protection och Bring it on Fight to Finish. Så de e bara att sätta igång. Haha

Ha en bra dag


Pussar

TEAM OLA!!!

Guuuud vad dom äger :D





Eller vem tyckte ni skulle vinna ?

Säger bara ett ord: HÅÅVEE !



Ja vad säger man... Hååvee ägeer. de e bara så (:

Lite efter....

satt innan o funderade om man skulle skaffa spotify. Jag e lite efter jag vet men jag har det annars i min andra data men den typ cepade så jag kunde inte komma in i den så jag bestämde mig att skaffa det på denna datan hemma :P haha

Jag tycker Spotify e jäkligt bra. Då behöver man inte ladda ner dom låtarna man vill lyssna på utan man kan skapa en egen spellista å själv dra dit dom låtarna du vill lyssna på.

För dom som inte har Spotify, SKAFFA DET!


Kvällen igår !

Va jag med min älskling (Amanda) (:

Hon kom till mig direkt efter att hon hade varit i stan med ett par polare. Jag fick gå upp till bussen o möta henne. Sen gick vi raka vägen hem i fallande snö o packade mina saker för jag sov hos henne inatt. Vi va nämligen på bio igår. Mötte först upp Mimmi, amandas klasskompis.

Efter bion så missade jag o amanda våran buss så vi fick vänta på den andra som gick en timma efter. Så vi bestämde oss för att gå till Donken o äta lite. När vi satt där så kom det förbi ett par killar som Mimmi kände o spillde ut Cola över hela Mimmi. Såg inte trevligt ut kan jag säga. Så vi fick gå in på toan o tvätta bort allt. Haha. Men sen kom jag på att jag hade ju ett par mjukisbyxor i min väska som jag egentligen skulle sova i. Så Mimmi fick ta mina Tights som jag hade på mig så drog jag på mig mina snygga mjukisbyxor som jag har sytt själv. Och på rumpan står det självklart "Danni". haha Pinsamt värre sen när man gick ute på stan. Haha. Vistod ute oxå o byte om sen När mimmi skulle hem. Det va sjukt pinsamt. haha

Mimmi o Amanda på Donkens Toa :P haha



Mimma byter om på östra ;) hahaha


Ska titta Hocket nu :D

HV-Modo vettni (:

Ha det bra

Pussar

Estet veckan e över !

Igår va det den sista dagen på Estetveckan. Lite tråkigt för det har varit jätte roligt att få göra det vi ha fått göra.

Måndag: Då fick vi färga ögonbryn o fransar på varann. De va lite läskigt men roligt. Vi e ju inga proffs men det funkade i alla fall. Sen fick vi göra lite hårstyling på varann. Så jag gjorde lite lockar på Sofia sen efter det fick vi sluta.

Tisdag: Då fick dom i trean klippa oss om vi ville för vi fick det gratis. Så jag besämde mig för att klippa mig lite o göra blonda slingor. Det blev jätte bra faktiskt. Jag blev jätte nöjd. =)



Onsdag: Tittade vi på film. Eller vi fick åka buss ner till stan för att titta på en film som man nästan somnade till. Den va faktiskt ganska bra men den va ju inget hit. Det va ju ingen man kan titta på om och om igen. Iaf inte jag :P
Jag kommer inte ihåg va den hette men den va verkligehetsbaserad. Så den va samtidigt sorglig.

Torsdag: Då skulle vi förbereda oss för Fredagen. Eftersom jag o tre till skulle vara typ som "modeller" till en Mannekäng vi hade. Så vi skulle ta reda på vilka färger jag passade i o vad jag var för någon person. Vi fick då fram att jag va en varm, romantisk o dramatisk person. En vår person då=) vi fick först fram att jag va en sporttjej men de e jag verkligen inte. :P haha



Så vi fixade frisyren men vi hann inte ta sminket för det kom lite saker imellan. :P

Fredag: Så var det dags att göra sig klar inför Mannekängen. Fasen va nervös jag va. Jag gick runt o skakade. haha. För det första va jag nervös för att Vickis o Elin skulle fixa mitt hår o sminket. Så jag visste inte riktigt hur det skulle bli. Men det blev faktiskt välsigt bra. Bara att jag blem väldigt brun men jag e glad att de va bara igår jag va de. =) :P och för det andra va jag nervös för att gå fram inför alla o bara stå där medans dom sitter/står o glor o visslar åt en. De va sjukt pinsamt.

Frida, Cassandra, Jag längst fram o Johanna


Så här blev jag


Hoppas ni hade en bra vecka som jag =)

Pussar




Nu e jag förberedd......tror jag

Lagade mat idag igen med pappsen. Idag blev det jätte gott eller det blev det förra gången oxå men jag blev jätte nöjd idag. Så nu tror jag att jag e lite beredd på provet. Behöver bara lite hjälp men det kommer nog gå fiint.



ser det inte riktigt gott ut?

det va sjukt gott :D

Ska duscha nu ;)
Sov gott så hörs vi kanske imorgonbitti

Just det, förlåt att jag inte har skrivit något på morgonen för min skoldata är helt åt helsike. Så jag kan inte komma in på den. ;) så vi får väll se hur det kommer gå :P haha

Puuuuuusss

Modell !!!! =/

Tjosan i lingonskogen ! ^^

Har varit hemma typ i en timma typ. Varit i skolan som typ alla andra har varit med dag kan jag tro. hihi.

Idag fick jag reda på att jag skulle vara en "modell" typ imon på våran mannekäng. Ska bli läskigt. E lite nervös.
Så Elin o Mickis ska hjälpa mig att fixa håret o mitt smink. De e jag väldigt nervös över. Jag kommer ser ut som en påfågel i ansiktet. haha. Ne jag skojar.


Idag annars så har jag, Elin o Mickis funderat ut vilken frisyr jag ska ha imon.



Det blev denna :D (a) men sminken hann vi inte med idag så vi får lista ut ngt imon (: haha
Elin höll på med sin docka typ hela dagen: Men det gav resultat. Den blev jätte bra.



Titta vad stolt hon ser ut :D Hehe


Nu ska jag gå ut till köket för att öva till provmatlagningen igen :D
Surt för Bella för hon får tyvärr inte smaka utav den idag men jag lovar att jag ska laga mat till dig nån annan dag. Lägg det på minnet för det kommer hända. Innan vi slutar Ettan!!


Pussar

Mina änglar till vänner !

Gokväll ! :D

Har nyss ätit Tomtegröt o macka med julskinka på :D
Sjukt gott va de. Längtar till julen nu !
Vill ha julklappar. Jag vet en sak jag önskar mig. De e en rosa fin resväska :P hehe. Så fiiin =)

Tihi


Förlåt att jag inte har varit uppdaterad idag. Hoppas ni inte dör :P hehe
Min skoldata typ Cepar så jag kan inte logga in på den. Vet inte varför men den har la blivit lite trög som ägaren :P haha


Ne nu ska jag ner o sova. En tidig morgon imon med =( ajajaj. Vill ju haa sovmorgon jue..

Pussar på er sötnosar ♥ =)

Jag e bäst...

...På att laga mat. Haha.
Jag skulle öva idag till mitt prov vi har nästa vecka. Vi har provmatlagning. Kanske jag redan ar nämnt men jag säger det endå så ni inte glömmer att önska mig lycka till (a) hehe
Idag gick det la ganska bra ska öva imon med så då kommer det bli perfekt. Men det gick ju att äta det va inga problem :P haha
Det va ju kött med så då kan jag äta det. Älskar nämligen kött :D De e det bästa jag vet.



Ikväll blir det en tidig lägdags igen. Ska bara in i duschen sen föna håret efter det blir det faktiskt sängen för min del. Ska upp vid 05.00 imon. Inte lockande ett dugg men om man ska vara fin får man lida pin eller hur e det man säger..? :P Jag har sånt sjukt tjockt hår o självfall så det tar en tid att platta det. Så en aning tidigt får man gå upp. Men de e det värt.

Ser min mat god ut ? E det Hiss eller Diss ?



Ha en skit bra kväll

Puss o Gonatt

En "Make-over" dag !

Hade idag typ som en liten "Make-over"- dag. Det va jätte roligt. Dom i trean fick klippa oss om vi ville dom fick göra en styling i håret. Sen för dom som ville betala 200kr för typ något annat fick göra det. Och jag ville ha blonda slingor i mitt hår så det va en tjej i trean som gjorde det. Det blev jätte bra. Blev jätte nöjd =)
Sen klippte hondet lite. Typ topparna. Men jag blev jätte nöjd.
Gjorde manikyr idag. Sofia hjälpte mig. Blev ganska bra faktiskt. =)

Imon blir det ansiktsbehandling och bio. Det gillar vi :D ♥




SHIT SHIT SHIT SHIT!!!
Det snöar. Snöar. Snöar. Hallå de snöar!! Jag säger det en gång till. DET SNÖAR. Fattar ni, det snöar. Jag hatar fan snö rent ut sagt. Det e så äckligt kallt o blaskigt. Usch inte trevligt. Hehe


Ikväll ska jag provmatlaga med far min. Har provmatlagning på Tisdag nästa vecka så man måste vara lite förebredd. Ska oxå äta tomtegröt med julskinka :D börja redan med Julstämning här hemma :) hehe det gillar vi. Julen gillar vi men snön hatar vi, jag i alla fall :P

Vad tycker ni om Julen/Snön ?

Pussar

Slagsmål nere i Tabergs centrum !

Haha jag kom nyss hem. Har varit ute på en promenad med Amanda, Tanja o Emelie.
Gick ner mot Tabergs Centrum men kom inte långt innan det va några småkillar som höll på att skrika till oss att vi va fjortisar o allt möjligt. Så då fick amanda typ damp eller inte damp men hon blev arg så hon gick upp till dom för att säga att dom kan komma fram till en istället för att skrika det 100 meter bort. Lite fegt det tycker jag me. Men så hon snackade med dom och sen gick hon o Tanja ner till mig o Emelie igen.
Haha vi ville ju att det skulle bli slagsmål jue ;)
Killarna stod kvar där uppe eller satt på en bänk o fortsatte då jag ringde till Benny (Hennes kille) o bad han komma hit för att killarna höll på med Amanda. Så han kom men killarna stod kvar där uppe där dom va innan. Men när Benny väl åkte upp till med hans moped som han kom med så sprang dom iväg. Vilka små figisar :P haha så gulligt. x)

Nu när jag kom hem så stack jag direkt ner till rummet för att skriva på bloggen, nopprade ögonbrynen och ska nu gå o lägga mig. Det blir en tidig kväll men va gör det. Jag behöver sova mina timmar på nätterna.



Gonatt o sov så gott

Pussar

Kärleken svider enormt !

Vad menas egentligen med kärlek?

Varför ska det finnas?

Vad gör det för nytta?



Kan någon svara mig på dessa hemska frågor !?



En mörk novemberdag !

Herregud. Kom nyss hem från skolan. Hemskt va mörkt de e ute. Kl e endå bara 17.10 nu när jag skriver. Skit mörkt ju. Jag längtar till sommaren nu. Vill ha värme o ljuus :D

Idag i skolan hade vi styling. Vi har en så kallad Estetvecka hela veckan så idag skulle vi lära oss att färga ögonbryn o ögonfransar. Haha det va jätte läskigt. Jag o Sofia gjorde på varann men de gick ganska bra. Lite skakig va man men det gick bra. De va så skönt att bara ligga enr i stolan och bara koppla av. Inte varje dag i skolan man gör det.

Imon så ska man klippa sig o göra blonda slingor. Så jag får hoppas att treorna e begåvade nog så att dom gör det fint. Jag har ju bestämt mig nu att jag ska bli blond. Men dom vågade inte färga håret för dom trodde det skulle bli orange. Åh den risken vill jag inte ta. Så vi ska göra slingor istället. Kommer nog bli snyggt. Hoppas jag.

Ikväll ska jag ut en sväng med Amanda o prata lite. Behöver prata lite med henne om allt som har hänt. Så det kommer nog bli lite känslosamt men det får man acceptera ibland. Livet e inte alltid lätt har jag märkt. Ett rent helvete ibland om man får säga så. Ursäkta mitt språk men ibland kan det faktiskt vara det.

Just det, idag när jag kom hem så såg jag tidningen. Hahahaha. Sjuukt roligt x)





Dagens outfit =)



Ha en bra kväll

Puss




Off to school !

Gomorron !

Står o platar mitt hår lite ska snart bege mig till skolan. Känner verkligen inte för att sticka dit idag. Är för trött.

Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem

Puss

Natti Natti !

Godnatt alla underbara bloggare o bloggläsare

Pussar

Mamma Mia !

I Have A Dream !




Filmen för ikväll :D

Hinner nog inte skriva mer ikväll.

Gonatt !

Puss

Mycket på en o samma kväll

Hopp, snart kommer pappa o Fredrik hem. Fredrik e min bror för er som inte visste de. Vi ska gratta pappa ikväll. Ska laga mat, eller mamma ska de. Och så ska han få sina presenter




Innan dom kommer nu så blir det att man får titta färdigt på Desperate Housewives. Sen blir det Grey's Anatomy och efter det äntligen ONE TREE HILL.






Efter all TV tittande blir det att man får läsa lite om uppkörningen. ska förmodligen till synundersökningen nästa eller veckan efter. Lite nervös men det kommer säkert gå bra :D



Måste skriva på några papper oxå för att jag ska få börja övningsköra. Guud det ska bli så roligt (:

Ne nu ska jag förtsätta titta på TV

Ha det bra så hörs vi senare

Puss ♥

Laga mat o titta på film

Sitter o hjälper min kompis lite med hennes blogg så hon kommer igång lite =)

Jag tycker det e jätte roligt att hålla på med andras bloggar

Ska snart laga lite mat. Blir nog Makaroner o Hamburgare till mig o Tanja. Och så ska vi titta på Jumper. Den filmen e så sjukt bra. Sist jag såg den va när den hade premiär och det va för typ 1,5 år sen eller något. haha.
Men den e så bra.
Eller va tycker ni?



Frukosten e serverad



Toast, Oboy och Juice

Fiin frukost =)

Jag verkligen älskar han o låten =)




Så söt e han :D

Farsdag idag

Vaknade typ för 20 minuter sen. Pappa ringde o väckte oss. Men när jag väl gick upp för att svara så la han på luren så firt jag sa "Hej de e Daniella". Aja. Fick gå ner igen o lägga mig men somnade inte. Låg o höll på med mobilen. Bestämde mig för att gå upp sen så jag tog med mig datan o sitter nu med Tanja i vardagsrummet o skriver lite o tittar på Askungen. haha.
Hade nyss en hund i knäet. Va varmt o skönt. Vill ha henne tillbaka. Fryser men endå så sitter jag med en filt över mig. De e satans kallt idag. Eller så e det bara jag som börjar bli sjuk.

Idag e det ju Farsdag. Glöm inte att skicka ett sms eller ringa o gratta. Jag ska nog skicka ett sms senare. =)

Snart blire frukost som serveras. Eller ne, det serveras inte för det e jag själv som får göra den. Så de blir jag som får servera =) får la passa på att öva :P Det får bli toast till frukost

Hörs sen

Puss ♥


Gonatt o sov så gott

Nu ska jag stänga av TV:n o väcka till Tanja så vi kan fixa till sängen så båda får plats. Hon har nämligen somnat i min säng :P haha.

Imon blir det att man e hemma själv hela dagen typ. Kommer nog sova ganska länge imon. Försöka iallafall:P
Fira farsdag oxå. ska bli kul =)

Sov gott så hörs vi sen =)

Puss ♥


En pinsam pappa? - Japp det har jag

Det knackade nyss på min dörr o in kommer pappa med kallsonger på huvvet. Jag tror jag skulle dö av panik. Tanja satt på sängen o AS garvade. Aa vad annars :P haha Assa herregud. Jag säger ju det. Min pappa e pinsam.

När han gick sa han oxå att han skulle facebooka. Bara för att reta mig. Gillar typ alla att reta mig eller. För de e väldigt många som gör det x) haha

Ska äta glass nu :D hehe

Puss ♥

bildbrist så de får bli en från förra veckan :P

Förbereder mig för ikväll

Står nu i mitt rum o plattar håret. Jag o Tanja ska ha en fotokväll. hehe. Jag ska tydligen va modellen o hon fotografen. Så vi får väll se hur det kommer bli. Inte världens finaste modell men heller inte den fulaste. :P

Fick syn på en spindel i mitt rum innan. Ska bara få ner pappa eller mamma för att ta bort den annars kommer jag inte sova inatt. Jag hatar spindlar.

Imon e det Farsdag.
Har ni köpt något?

Jag va o köpte en söt sak till min pappa igår. Hoppas han blir nöjd=)

Ha de bra

Puss ♥



Morotskakan e på väg

Guuuud va det börja lukta gott i hela lägenheten. Jag o Tanja beslöt oss för att baka Morotskaka :D MUUUUUMS. SKa bli jätte gott. Tål egentligen inte morötter men va gör det när kakan e så otroligt god :D

Samtidigt som kakan va inne i ugnen så lekte jag o Tanjas lillasyster datten :D haha. De e en väldigt bra träning:P haha. men de va roligt att få leka lite. haha de e inte alls ofta man kan få de. Har tyvärr ingen lillasyster har bara en lillebror som e 12 tror jag :P

Ne nu ska jag äta våran Morotskaka :D

Hörs senare ikväll. Lär bli en låång kväll med Tanja..


Puss ♥

De e dags för lördagsmys

Jag o Tanja har det väldigt roligt nu framför datan. Vi har just lärt oss att skicka ljudklipp på MSN. Haha. Ett under att vi ens klarade det. Linus fick hjälpa mig mig lite. Men hjälp vad vi garvar. hahaha.


Men nu sitter vi och sjunger lite jullåtar. :D börjar få lite julstämningar här. Jag bara längtar till julen nu.

Just det, jag hittade ganska gamla bilder igår. haha. de va väldigt roligt att titta på. Kom inte ens ihåg att jag har gjort det eller aa om ni fattar. :P haha

jag i 9:an


Jag o Tanja i 9:an


jag provar en klänning jag egentligen skulle ha på
avslutningsmiddagen i 9:an



Jag på 9:ans middag




Ikväll blir det Lördagsmys med Tanja :D
Hon ska sova hos mig. Så jag ska laga mat till oss två för att öva till provmatlagningen som e om typ en vecka + några dagar. Jag e lite små nervös men det får man va.

Ha en bra Lördag så hörs vi senare

Puss♥


Neeeeeeeej !

Men dååå.

Hörde nyss Tanjas mamma skrika typ "Jaaa" och jag frågade vem de va som åkte ut o självklart sa hon Rabi. neeeeeej .  Han va ju så gullig. Hans söta leende. haha.

menmen

Får väll ta o hitta en annan favvo

Nu ska jag sova

Puss o Gonatt ♥

Ska snart till sängs !

Sitter i Tanjas säng o gjorde nyss min första gäsp. haha.
Börjar bli jätte trött. Vi ska upp tidigt imon för att hon ska bowla. Tror det blir att man får gå upp åtta om inte tidigare. Vi ska åka hemifrån nio. 

Kommer nog bli en lam dag imon för ja kommer va väldigt trött. =) 

Sov så gott

Puss ♥


Snälla hjälp miiig !!

Assa jag har beslutsångest. Kan inte ni hjälpa mig o säga vad ni tycker.

Jag vill bli blond igen tror jag. Assa jag vet inte. Jag ser jätte många kändisar som hde brunt sen färgat till blondt. Jag vill oxå bli blond. Men jag vet inte om jag kommer bli bra i det. Det e just därför jag behöver eran hjälp.

Hittade en bild på Ashley som innan va brunett o nu e blond

 

Snälla hjälp miig :D


Rabi i Idol

Jaaaaa. Faaaasen va bra han e. Jag blir nästan förälskakd ! haha. han e så gullig. älskar hans gulliga leende. Eller vad tycker ni? Tycker inte ni han e gullig..?


Hemma från stan o sitter hos Tanja

va o shoppade lite på stan idag innan jag träffade Tanja.


Stickad tröja - Gina Tricot  149:-
Silver armband - Gina Tricot  89:-
Vantar med pärlor - H&M  99:-

Träffade Tanja, Amanda, Sara och sen kom Emelie. För vi skulle upp o hämta ut min, emelies o några andras biljetter till New Moon. IIIIH. Jag e jätte uppspelt. haha



Ha de bra så hörs vi

Puss

Äntligen Fredag

Gomorgon alla underbara människor.
Tänk idag e det äntligen Fredag. Gud vad skönt, snart helg oxå. Ska bli jätte skönt. Vaknade halv sju idag så nu står jag o lyssnar på musik samtidigt som jag sminkar mig. Efter skolan blir det en fika på Bernard´s med Erica. Ska bli jätte roligt. Lite mysigt o så.

Händer alla i helgen då?

Själv ska man hitta på något med Tanja. Ska kanske följa med henne imon till hennes bowling för hon tävlar. Men vi får se hur hon mår. Hoppas hon kommer må bättre idag så vi kan ta o hitta på något ikväll. Blir förmodligen att jag sover hos henne eller hon hos mig. Det va sjukt längesen. =)

Nehepp om jag ska fortsätta att sminka mig för min buss går om 45 min. Har bara 2 lektioner idag. Så soft. =)

Ha en underbar Fredag full med snö så hörs vi

Puss

Dagens Outfit =)


Snön som faller

Mm nu snön ska falla kan det inte bara komma en rejäl klump som lägger sig på marken så det ser ut som riktig vinter..? :P
Det skulle se lite roligare ut än att det ska falla ner så att det smällter o blir till slask. Det e det jag inte gillar. Att det ska bli slaskigt o blött. Det blir bara äckligt då. Det stod i JP ju att det skulle bli snökaos idag men det blev det inte som tur va. haha men vem vet hur det kommer se ut imon. Jag kommer säkert vakna av att det kommer ligga 2 dm snö ute. Usch det kommer vara en madröm i så fall :P


En ny start för en gammal blogg

Nu e jag klar eller aah nästan i alla fall. blev faktiskt jätte nöjd med den denna gången. en stor skillnad som ni kanske ser.
Beslöt mig oxå för att rensa hela bloggen med. så nu e det en ny start för en gammal blogg. den kommer se lite tom ut men det kommer den inte vara länge till ;)

Idag vaknade jag av att det luktade typ kakor över hela huset. Mamma hade gjort Drömmar. Och goda va dom det kan jag lova. Mamma e suverän på att göra mig på bra humör ;) men när man tittade ut så såg man snön falla ner från himlen och gjorde att humöret sjönk ner lika snabbt som det gick upp. :P usch de e ingen höjdare med snö



Fick sen skjuts utav henne till skolan. hade sovmorgon idag så jag började 12.20. stannade först hos pappa för att lämna lite kakor sen blev det färd till skolan som då började med Engelska. fick läsa en engelsk bok samtidigt som typ enochen var tvungen att gå ut o prata med Barbara (våran Mentor) och Kuratorn. Haha...

Idag hade vi oxå en Estetlektion eller inte en lektion men vi gick igenom det vi ska göra nästa vecka och det kommer vara så sjukt roligt. jag bara längtar. man ska få bli stylad i håret, få ansiktsbehandling och få manikyr. det e fyra killar i våran grupp. tre som jag kände sen innan. det ska bli jätte roligt att se killarna bli stylade. ;) haha

Efter skolan kom Farmor och Farfar o hämtade mig på skolan för dom skulle komma o fira mig idag tillsammans med Mormor o Morfar. lite sent men det har aldrig blivit av för anntingen har mamma eller ngn annan varit sjuk =/ så det blev idag :P fick pengar :D haha och en rosa prinsesstårta fick jag. :D så gulligt =)



ne nu ska jag snart dra mig till sängs. lite tidigt jag vet men va gör det. behöver sova dom timmarna jag faktiskt får sova. :P

Lägger upp en bild på Dagens Outfit också.
Här kommer den



Ha det bra

RSS 2.0